GOLDEN RULES

Wij kijken ernaar uit je in alle veiligheid te ontvangen!

Je kan de expo vlot en veilig bezoeken.
Daarvoor hebben we een aantal maatregelen genomen.
Hieronder lees je wat dat concreet betekent voor jouw bezoek.

 

 

Voor je bezoek

Koop je ticket vooraf, zo ben je zeker van je bezoek.

Om het aantal mensen in de expo te beperken, kies je een tijdslot. Na het kiezen van een specifiek tijdslot, staat de aankomstperiode duidelijk vermeld op je tickets. Je tickets zijn dan geldig voor een aankomst tijdens het voorziene half uur op je ticket. Heb je bijvoorbeeld een ticket van 10:00-10:30 dan mag je gerust aankomen om 10:20, zolang dit binnen het vermelde half uur is. Respecteer deze aankomstperiode.

 

 

Start van je bezoek

Hou je toegangsticket klaar. Heb je een smartphone, neem die dan mee naar de expo en zorg dat je telefoon opgeladen is. We scannen je e-ticket bij voorkeur op je smartphone aan de ingang van de expo.

 

 

Tijdens je bezoek

 

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar.
  • Hou tijdens je bezoek 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Respecteer de regels van de social distancing.
  • Er is een vaste éénrichtingsroute in de expo. Hou je aan het vastgelegde parcours en volg de raadgevingen van onze expomedewerkers op.
  • De expo hanteert een streng hygiëneplan. Het publieke sanitair en andere gevoelige plaatsen (handvatten, deuren) worden op regelmatige basis gereinigd. Het ontsmetten van je handen voor en na je bezoek is verplicht. Gebruik de voorziene alcoholgel daarvoor.
  • Bezoek de expo niet bij klachten als verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, benauwdheid, hoest en/of bij verhoging. Deze maatregel geldt ook wanneer iemand uit uw huishouden de betreffende verschijnselen heeft. Wij behouden ons het recht om de toegang te weigeren bij twijfel.