Vertrek op ontdekking langs een spannend educatief parcours op meer dan 5000 m² !

EEN GIGANTISCHE WANDELING

Beleef een buitengewoon avontuur langs een parcours op een oppervlakte van meer dan 5000 vierkante meter… Reis meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en ontdek een wereld waar de meest buitengewone wezens regeerden die onze planeet ooit gekend heeft: DINOSAURUSSEN.

 

Een leuk, leerzaam, fascinerend parcours dat elk kind in een avonturier verandert en die iedereen naar een unieke en wonderlijke wereld zal brengen!

 

Laat je verrassen door de grootte en het gebrul van de triceratops, de brachiosaurus of de beroemde tyrannosaurus. Sta versteld van de fantastische afmetingen van de Pteranodon en vergelijk je eigen voetafdrukken met die van een jonge Diplodocus.

 

Expo Dino World is ontworpen om ‘Covid Safe’ te zijn, maar is vooral ook een moment van plezier voor het gezin.

Download de gratis app met de stem van Michaël Pas. Die begeleidt jullie langs het parcours van de expo.

Een gloednieuwe, speciaal voor deze expo gecreëerde VR ervaring. Vlieg mee op de rug van een dino, ontdek het leven in de oceaan en voel het gebrul op het land. Dit mag je niet missen!

* De VR ervaring is niet inbegrepen in de toegangsprijs.

OPENINGSUREN

NU OPEN !

Open elke zaterdag en zondag, alle feestdagen en elke dag tijdens schoolvakanties van 08:30 tot 19:30. Buiten de schoolvakanties ook open op woensdagen van 12:00 tot 19:00 en op vrijdagen van 15:00 tot 18:30. De expo sluit ongeveer anderhalf uur na het laatst beschikbare tijdsslot. 

TIMESLOTS

Om het aantal mensen in de expo te beperken, kies je een tijdslot. Na het kiezen van een specifiek tijdslot, staat de aankomstperiode duidelijk vermeld op je tickets. Je tickets zijn dan geldig voor aankomst tijdens het voorziene half uur op je ticket. Heb je bijvoorbeeld een ticket van 10:00-10:30 dan mag je gerust aankomen om 10:20 zolang dit binnen het vermelde half uur is. Respecteer deze aankomstperiode.

Een bezoek duurt gemiddeld 45 minuten, maar je kan langer blijven. Elke 30 minuten wordt slechts een beperkt aantal personen toegelaten.

TICKETS

 

Volwassenen

(vanaf 12 jaar)

14 €

Kinderen

(van 2 tot 11 jaar)

11 €

Family Ticket

Max 4 personen (waarvan max. 2 volwassen)

45 €

Schoolbezoeken !

Schoolbezoeken zijn mogelijk op 12, 19, 21, 26 en 28 mei van 10 tot 12 uur.

Prijs: € 7 per personen (minimum 10 deelnemers + 1 gratis begeleider)

Reserveren kan hier.

  

 

Uw tickets zijn geldig voor aankomst tijdens de voorziene periode op uw ticket. Met uw ticket kunt u aankomen tijdens het voorziene half uur dat op uw ticket staat. U mag dus gerust aankomen om 10u20
als u koos voor het tijdvak van 10u00 tot 10u30.

 

* Inbegrepen in je ticket: alle kosten, toegang, app, film, kids zone (tekentafels, foto in de dino eieren)