Vertrek op AVONTUUR MET HET HELE GEZIN LANGS EEN IMMERSIEF PARCOURS OP WARE GROOTTE!

EEN GIGANTISCHE WANDELING

Maak een sprong van meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en ga met het hele gezien op dinosaurus-avontuur langs een gigantisch binnen- en buitenparcours .

Er zijn heel veel nieuwe activiteiten voor de zomermaanden op Expo Dino World:  een nieuwe buitenspeeltuin, een heus opgravingsgebied, springkastelen (2€), en vooral heel veel levensechte dinosaurussen op een nog immersiever parcours met nieuwe videoprojecties.

Laat je verrassen door de grootte en het gebrul van de triceratops, de brachiosaurus of de beroemde tyrannosaurus. Sta versteld van de fantastische afmetingen van de Pteranodon en vergelijk je eigen voetafdrukken met die van een jonge Diplodocus.

Vanaf 26 juni geldt nog slechts 1 prijs op Expo Dino World: 10 €. En bovendien geldt de halve prijs voor degenen die nog eens terugkomen!**

Download de gratis app met de stem van Michaël Pas. Die begeleidt jullie langs het parcours van de expo.

NIEUW! Het parcours is nu nog immersiever door de gloednieuwe projecties langs de route. Beleef de wereld van de dinosaurussen als nooit tevoren!

Een gloednieuwe, speciaal voor deze expo gecreëerde VR ervaring. Vlieg mee op de rug van een dino, ontdek het leven in de oceaan en voel het gebrul op het land. Dit mag je niet missen!

* De VR ervaring is niet inbegrepen in de toegangsprijs.

OPENINGSUREN

NU OPEN!

Tot 31 augustus is Expo Dino World elke dag geopend.  Van 10u00 tot 17u00 op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en van 10u00 tot 15u00 op maandag, dinsdag en donderdag. De expo sluit ongeveer anderhalf uur na het laatst beschikbare tijdsslot.

TIMESLOTS

Om het aantal mensen in de expo te beperken, kies je een tijdslot. Na het kiezen van een specifiek tijdslot, staat de aankomstperiode duidelijk vermeld op je tickets. Je tickets zijn dan geldig voor aankomst tijdens het voorziene half uur op je ticket. Heb je bijvoorbeeld een ticket van 10:00-10:30 dan mag je gerust aankomen om 10:20 zolang dit binnen het vermelde half uur is. Respecteer deze aankomstperiode.

Een bezoek duurt gemiddeld 45 minuten, maar je kan langer blijven. Elke 30 minuten wordt slechts een beperkt aantal personen toegelaten.

TICKETS

Uw tickets zijn geldig voor aankomst tijdens de voorziene periode op uw ticket.

Met uw ticket kunt u aankomen tijdens het voorziene half uur dat op uw ticket staat.

U mag dus gerust aankomen om 10u20
als u koos voor het tijdvak van 10u00 tot 10u30.

* Inbegrepen in je ticket: alle kosten, toegang, app, film, kids zone (tekentafels, foto in de dino eieren)

** Aanbod geldig voor tickets vanaf 26 juni 2021 en tot uitputting van de voorraad.
Deze promotie niet cumuleerbaar met andere promoties en niet met terugwerkende kracht.