Vertrek op AVONTUUR MET HET HELE GEZIN LANGS EEN IMMERSIEF PARCOURS OP WARE GROOTTE!

EEN GIGANTISCHE WANDELING

Maak een sprong van meer dan 65 miljoen jaar terug in de tijd en ga met het hele gezien op dinosaurus-avontuur langs een gigantisch binnen- en buitenparcours .

Er zijn heel veel activiteiten op Expo Dino World:  een buitenspeeltuin, een heus opgravingsgebied, springkastelen (2€), en vooral heel veel levensechte dinosaurussen op een nog immersiever parcours met nieuwe videoprojecties.

Laat je verrassen door de grootte en het gebrul van de triceratops, de brachiosaurus of de beroemde tyrannosaurus. Sta versteld van de fantastische afmetingen van de Pteranodon en vergelijk je eigen voetafdrukken met die van een jonge Diplodocus.

Download de gratis app met de stem van Michaël Pas. Die begeleidt jullie langs het parcours van de expo.

NIEUW! Het parcours is nu nog immersiever door de gloednieuwe projecties langs de route. Beleef de wereld van de dinosaurussen als nooit tevoren!

Een gloednieuwe, speciaal voor deze expo gecreëerde VR ervaring. Vlieg mee op de rug van een dino, ontdek het leven in de oceaan en voel het gebrul op het land. Dit mag je niet missen!

* De VR ervaring is niet inbegrepen in de toegangsprijs.

OPENINGSUREN

NU OPEN!

Tot 3 oktober is Expo Dino World open in het weekend van 10.00 tot 16.30 uur. Expo Dino World is uitzonderlijk ook geopend op maandag 27 september van 10.00 tot 14.30 uur. Vanaf 6 oktober is Expo Dino World open op woensdagen van 12.00 tot 15.30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.30 uur. De expo sluit ongeveer anderhalf uur na het laatst beschikbare tijdsslot.

TIMESLOTS

Om het aantal mensen in de expo te beperken, kies je een tijdslot. Na het kiezen van een specifiek tijdslot, staat de aankomstperiode duidelijk vermeld op je tickets. Je tickets zijn dan geldig voor aankomst tijdens het voorziene half uur op je ticket. Heb je bijvoorbeeld een ticket van 10:00-10:30 dan mag je gerust aankomen om 10:20 zolang dit binnen het vermelde half uur is. Respecteer deze aankomstperiode.

Een bezoek duurt gemiddeld 45 minuten, maar je kan langer blijven. Elke 30 minuten wordt slechts een beperkt aantal personen toegelaten.

TICKETS

Volwassenen

(Vanaf 12 jaar)

14€

Kinderen

(2 tot 11 jaar)

11€

Family ticket

(Enkel geldig voor 2 volwassenen + 2 kinderen.)

45€

Uw tickets zijn geldig voor aankomst tijdens de voorziene periode op uw ticket.

Met uw ticket kunt u aankomen tijdens het voorziene half uur dat op uw ticket staat.

U mag dus gerust aankomen om 10u20
als u koos voor het tijdvak van 10u00 tot 10u30.

 

 

SCHOOLBEZOEKEN 

Op bezoek komen met je school kan op 15, 29 september, 13 en 27 octobre tussen 10 en 12 uur.

Prijs: 7 euro per persoon (minimum 10 deelnemers en 1 begeleider gratis).

Reserveer je plaatsen via info@expodinobe.

 

 

* Inbegrepen in je ticket: alle kosten, toegang, app, film, kids zone (tekentafels, foto in de dino eieren)